Druemarc av Chardonnay Grand Cru
Druefrø + drueskall + stilker (struktur av en drueklase) = Tørre rester som oppstår fra pressing eller knusing av druer samt maserasjon = DRUEMARK.
Druefrøene og stilkene er avledet fra Chardonnay-druemerken til det prestisjetunge Climat "Clos des Hospices dans les Clos Chablis Grand Cru" fra Louis Moreau-eiendommen i Chablis.
Ved vinproduksjon er druemarc settet med tørre rester som oppstår ved pressing = avfall fra produksjon av vin og druejuice.
Pressing innebærer å presse druene for å trekke ut mosten eller druesaften.
Ved pressing kan du oppnå to deler:
1) Væsken som spesielt brukes til produksjon av vin.
2) Den andre, faste (avfallet), som utgjør drueresteret.
Druemarc konsentrerer et bredt utvalg av polyfenoler (= antioksidanter) for å bekjempe tidens virkninger. Den er også kjent for sin slankende og anti-cellulittvirkning.
- AKTIV INGREDIENS
- Antioxidant effekt
- Exfolierende effekt
- Anti Cellulite effekt