Juice Beauty

Bak merket Juice Beauty står et californisk team, som er lidenskapelig engasjert i en sunn livsstil, og hvis økologiske produkter er omhyggelig videnskapelig dokumentert.

 

Det hele begynte med Karen Behnke, en rutinert wellness-entreprenør, som skapte et av USA`s første wellness-selskaper, utviklet en sterk ineresse for personlige pleieprodukter da hun i en alder av førti år ble gravid med sitt føste barn.

 

Karen opplevde hormonforandringer og la merke til de første linjer i huden og begynte å se etter sunne hudpleieløsninger som ga synlige resultater.  Hun var forbløffet over å erfare at det til tross for, at huden absorberer opp til 64% av hva den påføres, var svært få sunne personlige pleieprodukter som virket godt på markedet.

Dette ble starten på Karens økologiske hudpleieunivers.

 

I 2004 kjøpte hun rettighetene til Juice Beauty og hadde som mål å gjøre det umulige, hun ville utvikle økologiske og helt gjennom naturlige formler som virket like godt som konvensjonelle produkter.  

Resultatet er en bred økologsik hudpleieserie med vitaminrike og kjemikaliefrie hudpleieprodukter. 

Virksomhetens vekst tok for alvor fart da  GREEN APPLE™ Peel, som nu er patentbeskyttet, ble berømt takket være mediepriser og kjente  personers positive omtale.

Juice Beauty

{{amount}}